Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής εφόσον είναι άνω των 60,00 €. Για παραγγελίες έως και 60,00 € τα έξοδα αποστολής είναι 3,90€.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή speedex ή και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Baby Gear, Βασιλέως Πύρρου 32, Άρτα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων Άρτας, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Αποστολή στην Κύπρο με Courier

Οι παραγγελίες στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 10,9 €. Ισχύει για παραγγελίες έως 5 Kg. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερου βάρους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή Speedex και παραδίδονται εντός 7 εργάσιμων ημερών. Για δυσπρόσιτους προορισμούς στην Κύπρο ενδέχεται η παράδοση να γίνει σε 7 - 11 εργάσιμες ημέρες.