Επιστροφές Προϊόντων

1.1 Επιστροφές υπαναχώρησης 

Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν του BabyGear.gr έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ήμερων από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε (με την συσκευασία τους, τυχόν παρελκόμενα και την απόδειξη αγοράς).

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε. Τυχόν αρχικό κόστος μεταφοράς ή/και αντικαταβολής βαραίνει τον αγοραστή και επ ουδενί δεν δυνατέ να επιστραφεί. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές, σας επιστρέφονται τα χρήματα μέσω λογαριασμού τραπέζης τον οποίο και θα μας υποδείξετε:

 

 

1.2 Διαδικασία επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής μπορεί να γίνει μεσώ ηλεκτρονικού ταχυδρομειου άλλα και στο κατάστημα. Αν θέλετε να επιστρέψετε προϊόν που έχει αγοραστεί εντός 14 ήμερων είτε είναι ελλατωματικο και μέσα στη εγγύηση, αποστείλετε ένα μήνυμα με το έντυπο υπαναχωρησης  στο info@babygear.gr με τον αριθμό παραγγελιας, ονομα και τηλέφωνο σας. Το προϊόν θα ελεγχθεί από την ομάδα μας για την κατάσταση του και είτε θα αντικατασταθεί είτε θα γίνει επιστροφή χρημάτων. 

 

ΝΟΜΟΣ 2251/1994

 

Ακύρωση παραγγελίας
Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει χρέωση των εξόδων μεταφοράς.