Προφίλ

Η ιδέα της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος τριγυρίζει εδώ και πολύ καιρό στο κεφάλι μας.

Η ανάγκη αυτή δημιουργήθηκε όταν ήρθαν τα πρώτα μωρά στην οικογένεια. Θέλαμε να βρούμε δωράκια που να μην είναι σαν όλα αυτά που πιθανώς θα είχαν οι νέοι γονείς ή δεν θα ήταν μόνο περίβλημα και καμία ουσία. Ψάχναμε ποιότητα, υλικά κατάλληλα για τα μωράκια που είναι ευαίσθητα στο κάθε βλαβερό υλικό καθώς και χρηστικότητα. Σε μια μικρή επαρχιακή αγορά δύσκολα βρίσκαμε αυτό που θέλαμε.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε ότι θα ψάχνουμε σε όλη την αγορά, συμμετέχοντας σε όλες τις εκθέσεις και τις παρουσιάσεις νέων εταιριών και προϊόντων για να βρίσκουμε τα καλύτερα για εσάς και τα μωρά σας! Βρίσκουμε προϊόντα που είναι χρήσιμα, όμορφα αλλά κυρίως φτιαγμένα με τα κατάλληλα υλικά για να έρχονται σε επαφή με τα μωράκια!

Ελπίζουμε σιγά σιγά να σας καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη. Αυτό που θέλουμε πιο πολύ όμως είναι να μας λέτε την ανάγκη σας και εμείς να ψάχνουμε ώστε να βρίσκουμε και να σας προτείνουμε το καλύτερο.

Για αυτό που πρέπει να είστε σίγουροι είναι ότι στο babygear.gr δεν θα βρείτε τίποτα που εμείς δεν θα το επιλέγαμε για τον εαυτό μας.

Είμαστε η Αλέκα και ο Κώστας και σε καλωσορίζουμε στο babygear.gr!!!